TILGÆNGELIGHED


Vi har kun konsultation efter aftale, derfor bør personlig henvendelse uden aftale undgås.

PGA CORONA 19 EPIDEMI ER PERSONLIG HENVENDELSE UDEN AFTALE AKTUELT IKKE MULIG OVERHOVEDET (2020-2021).

Er man nødsaget til at bruge denne mulighed alligevel,  UDENFOR EPIDEMI PERIODER,  er det bedst om eftermiddagen mandag til torsdag (kl. 13-15): sygeplejersken skal prioritere telefonpasningen om formiddagen og hun arbejder ikke om eftermiddagen om fredagen.

Klinikken har en telefonkø som kan rumme op til 5 opkald. Ringer man som nr. 6 vil telefonen dutte optaget (eller forbindelsen bliver afbrudt efter en kort besked om at telefonkøen er fyldt og med en opfordring til at ringe igen senere). Kommer man i kø, vil telefonen blive taget, når man har tur. Vores telefon system er stabilt, men visse samtaler kan optage telefonen længe, så der bliver lang ventetid i køen.

Ringer man tæt op mod kl. 9.00, risikerer man at få sygeplejersken i stedet for lægen, da begge læger har patienter fra kl. 9.00, og køen derfor overgår til sygeplejersken.

Der er oftest mest pres på telefonen mandage, tirsdage og første/anden dag efter ferie: det kan være nødvendigt at ringe op 5-10 gange i træk, før man bliver optaget i køen.